­

emsculpt vs tens units for muscle tone and bodysculpting1 300x134

EMSculpting bruges til, at øge muskelmassen samtidig med, at der forbrændes fedt og fedtceller nedbrydes.

Det er den eneste teknologi, hvor man både kan opbygge muskelmasse og nedbryde fedt på samme tid.
Det sker ved, at placere nogle store pads/applikatorer på det område der ønskes behandlet.

EMSculpting er klinisk dokumenteret og meget populært i USA. Behandlingen med EMSculpting er godkendt af FDA.

Magasinet Health har bragt denne artikel.
Klik for at læse artiklen

Magasinet Allure har ligeledes en artikel om EMSculpting
Klik for at læse artiklen

emsmave 768x314

 

Teknikken til EMSculpt

Der findes mange forskellige maskiner på markedet. Vi benytter os af nyeste teknologi, med en meget høj Teslaværdi. Dette gør, at hver påsætning er mere effektiv end traditionelt udstyr.
IMG 3403 225x300 6DC56E9A 93A0 42F0 811A 0E252F3F17D6 300x300

Hvordan virker EMSculpting?

EMSculpting anvender høj intensitets fokuseret elektromagnetisk teknologi til at udføre meget effektive muskelsammentrækninger, som ikke ellers kan opnås selv ved den hårdeste træning. Ved hård styrketræning vil man maximalt kunne opnå tilsvarende sammentrækninger på ca. 35-40% af det som EMSculpting kan tilbyde.

Muskelopbygning:

Når musklerne udsættes for disse kraftige sammentrækninger, er de tvunget til at tilpasse sig og reagere med en ombygning af de indre vævsstrukturer. Dette resulterer i muskelopbygning, som vil gøre, at musklerne vokser sig større og stærkere efterfølgende.

Muskeltoning:

De kraftige sammentrækninger medvirker ligeledes til frigivelse af “frie” fedtsyrer, som igen hjælper til nedbrydning af fedtaflejringer omkring de behandlede muskelområder. Det kombineret med den øget muskelmasse vil tone musklerne og gøre dem tydeligere.

Fedtreduktion:

Processen med de kraftige sammentrækninger forårsager apoptosis (celledød for fedtcellerne), da de kæmper for at udfylde musklernes efterspørgsel efter energi. De omkringliggende fedtceller vil delvist blive nedbrudt ved hjælp af lipolyse, og kroppen vil efterfølgende naturligt udskille de nedbrudte/døde fedtceller.

Fedtforbrænding:

Den øget fedtforbrænding sker ved, at muskelmassen øges, hvorfor den i perioden efter skal bruge mere energi. Denne proces fungerer på tilsvarende måde som ved traditionel styrketræning.

På 30 minutter sker der hele 20.000 kraftige muskelsammentrækninger. Det svarer teknisk set til 20.000 mavebøjninger, hvis det er maveregionen, der behandles. Ligeledes svarer det til omkring 20.000 squats, hvis det er ballerne der bliver behandlet.

Et optimalt behandlingsforløb er på 4-6 behandlinger med 3-7 dages mellemrum. Dette har via studier vist sig at være der, hvor det mest optimale resultat opnås. En behandling tager ca. 30-40 minutter.

 

Virker EMSculpting?

Ja, det er videnskabligt bevist. Med EMSculpting er det muligt, at øge muskelmassen samt reducere fedtet på det behandlede område.
En amerikansk undersøgelse på 100 testpersoner, over en periode på 3 måneder, viser en gennemsnitlig øgning af muskelmassen på 16% og fedtreduktion på 19%. 

Det endelige resultat af behandlingen er først synligt efter et par måneder, da musklerne skal bruge tid til at vokse og nedbrydningen af fedtcellerne tager flere måneder. Du kan dog forvente løbende resultater i perioden. Er du i relativ god form vil du allerede efter 1-2 behandlinger se og mærke resultater, dog anbefaler vi 4-6 behandlinger for optimalt resultat. Det er ligeledes meget vigtig, at man supplere med anden træning, samt lever sundt for at give kroppen bedste vilkår for, at skille sig af med de nedbrudte fedtceller.

Bemærk hvis du er helt utrænet anbefales det, at opbygge lidt muskelmasse inden opstart på EMS.

Er du den skeptiske og lidt nørdet type:) så finder du detaljeret studie/artikel her Artikel

 emsculpt vs tens units for muscle tone and bodysculpting1 300x134

Hvordan foregår behandlingen med EMSculpt

Der startes med en konsultation, hvor der forklares hvad EMSculpting går ud på, samt forventningsafstemmer, de ønsker der måtte være. Vi sikre, at EMSculpting er det rigtige valg til lige netop dine behov og muligheder.

Der aftales antal forventede behandlinger, samt mulige påsætninger for at opnå det ønskede resultat.

Afhængig af hvilket område, der skal behandles, ligger eller sidder du ned under behandlingen.

Det område der skal behandles, vil blive belagt med 1-2 pads og fastgøres. Maskinen justeres ind og behandlingen startes og tager ca. 30-40min.

Det anbefales, at bære let påklædning i forhold til det område, der skal behandles. 

Bivirkninger ved EMSculpting

Der er ingen beviste bivirkninger ved EMSculpting ud over ømhed i musklerne.

Hvilke områder kan behandles med EMSculpting?

Maven:

Det er muligt at påsætte 1-2 pads alt efter størrelsen på maven, og om man ønsker at påvirke de ydre/skrå mavemuskler eller midten.  Maven er et yderst effektivt område, at behandle med EMSculpting.

Lår og læg: 
Disse områder kan fint behandles med EMSculpting.
Arme:
Både triceps og biceps kan behandles.
Brystmuskler:
Da det Amerikanske FDA ikke endeligt har godtkendt EMSculpt til brug på brystmuskulaturen, tilbyder vi ikke denne ydelse endnu.
Baller:
Et meget oplagt sted, at behandle med EMSculpting, her kan løsningen virkelig gøre en forskel.
Tidsbestilling
Mandag - Torsdag kl. 8-15 -
 Ring/sms på 2141 4757 

 

­